Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

2 treballs de l'INS Sant Just, finalistes al (RE)imagina't

Dos de les cinc propostes finalistes, d'entre totes les rebudes, per participar en la 3a edició del concurs (RE)imagina't per a l’elaboració d’un guió d’un espot no sexista han estat presentades per l'INS Sant Just. Aquest concurs, adreçat a joves d’entre 14 i 18 anys de tots tipus d’ensenyament, és un projecte de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació; una iniciativa de participació ciutadana impulsada des d'ajuntaments com el de Sant Just Desvern.

(RE)imagina't és una iniciativa l'objectiu principal de la qual és impulsar un espai d’anàlisi crítica en el que fer un aprenentatge del llenguatge audiovisual, per tal de potenciar espectadores i espectadors actius i crítics, treballant transversalment quina és la representació de les dones en els mitjans de comunicació. Les idees presentades per l'alumnat de l'INS Sant Just estan centrades, una, en l'àmbit familiar i, l'altra, en l'esportiu. 

La idea guanyadora d'aquesta edició ha estat la realitzada per la UEC COMTAL de Barcelona. Un cop seleccionat el guió guanyador, el grup d'alumnes participarà del rodatge de l’espot que com cada any anirà a càrrec de l’equip del programa TAGS de Tv3. 

Podeu veure la idea guanyadora i finalistes o obtenir més informació a http://www.observatoridelesdones.org/remaginat/reimaginat_joves.html