Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Vine a conèixer el nou parc de Iulia Quieta de Mas Lluí #Sant Just

Aquest divendres 27 de març a la tarda està prevista una festa al nou parc de Iulia Quieta de Mas Lluí - Sant Just per donar a conèixer a la ciutadania aquest nou espai públic de 10.000 m2.

A partir de les 5 de la tarda i fins les 8 del vespre es duran a terme diferents activitats com tallers infantils, inflables, música i ball i activitats esportives a la pista del parc.

L'associació veïnal de Mas Lluí - Sant Just s'ha implicat activament en la festa igual que ho han fet altres entitats i empreses locals com els grups de ball de l'associació d'Amics del barri Sud, la secció de balls de saló de l'Ateneu, el Club de Bàsquet, Sant Just Padel Club i l'empresa de productes naturals Bluebonnet Nutrition is Life.

Amb la urbanització del parc Iulia Quieta, que ha executat la Junta de Compensació de Mas Lluí,  es completa el compromís d'obra pública (habitatge, parc i urbanització) de Mas Lluí; i que ha anat sumant nous serveis, infraestructures, activitats i espais de relació i convivència ciutadana. En aquest sentit, ja està en marxa la construcció de l'equipament esportiu amb 9 pistes de pàdel al carrer Maria Montessori.

Festa_Iulia_Quieta.pdf