Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí del mes d'abril ja es pot consultar al web #santjust .cat

El Butlletí número 271, corresponent al mes d'abril de 2015, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper arribarà a les llars del municipi i als equipaments públics. 

La presentació de la Miscel·lània que recull la vida, la història i l'experiència de 50 dones que han deixat petjada a Sant Just Desvern, l'aprovació del Pla Local de Prevenció de Drogodependències i els 25 anys del Centre d'Assistència Primària, són els temes que obren la publicació. 

El Butlletí també es fa ressó dels dos processos participatius que es duran a terme aquest mes d'abril: un sobre l'Avanç del Pla Especial de Protecció de Collserola i l'altre sobre el Pla d'Acció Cultural.  

Més temes que recull la publicació són els actes del Dia de la Dona, les convocatòries d'ajuts econòmics per facilitar l'empancipació del jovent del poble i de subvencions de l'IBI de 2014, l'obertura del nou parc Iulia Quieta, la implantació del repartiment de menús excedents a persones sense recursos i les noves accions per crear ocupació i per facilitar la competitivitat de les empreses. 

La contraportada d'aquest número és el cartell de Sant Jordi 2015, amb activitats del 16 al 26 d'abril.