Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí del mes de maig es pot consultar al web #sanjust.cat

El Butlletí 272 corresponent al mes de maig de 2015, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper arribarà a les llars del municipi i als equipaments públics. 

L'exposició "In Veí", amb obres d'una cinquantena d'artistes locals repartides pels diferents espais de Can Ginestar, les imatges de les activitats de Sant Jordi i informació referent a les persones que es presenten a l'alcaldia de Sant Just Desvern en les eleccions del 24 de maig, són els temes que obren la publicació d'aquest mes. 

El Butlletí també informa de les dues convocatòries d'ajuts que acaben de començar: els de l'IBI i el de les obres de rehabilitació d'edificis.   

Més temes que recull la publicació són les converses culturals que organitza el col·lectiu El Món il·lustrat, l'experiència de jovent del poble en altres països gràcies a projectes d'intercanvi europeus, l'inici de preinscripcions a l'Escola Bressol, cicles formatius i el Centre de Persones Adultes, i també als Casals d'Estiu, entre d'altres. 

La contraportada d'aquest número són els debats electorals que organitzen, d'una banda, la revista La Vall de Verç (14 de maig) i de l'altra Ràdio Desvern i ETV Llobregat Televisió (20 de maig).