Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

L'aprovació del Pla Local de Joventut 2012-2015 obre pas al procés participatiu en el seu desenvolupament

En el Ple del 29 de març es va aprovar el Pla Local de Joventut 2012-2015, amb els vots a favor de l'Equip de Govern -PSC, ICV i Junts per Sant Just-, CiU i PP, i el vot en contra de Via Democràtica.

Durant els mesos d'abril i maig es farà el procés participatiu per començar a desenvolupar les principals línies del Pla amb les propostes que es recullin. Les persones, entre 12 i 35 anys, que vulguin col·laborar poden emplenar una enquesta que està penjada a la web del Casal de Joves: http://www.santjust.cat/serveis/infan_joven/pla_jove_12_15.htm

El Pla, que s'ha treballat prèviament amb el Consell Municipal i altres regidories implicades, regeix les línies polítiques de la regidoria de Joventut dels propers quatre anys mitjançant les quals es proposa  desenvolupar accions que entenguin, afrontin i donin resposta a les  necessitats i demandes del jovent del municipi.

Els eixos principals que es treballaran en aquest nou Pla local són quatre: la participació, l'emancipació (formació, treball, habitatge...), cultura i oci, i la franja 12-28 anys.