Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Aquesta nit, debat electoral de #santjust per @etvllobregat i @radiodesvern

Les 7 persones caps de llista de les diferents formacions que concorren a les eleccions municipals d'aquest diumenge participaran dimecres en un debat organitzat per Ràdio Desvern. El Debat, que es farà en directe des dels estudis de Llobregat Televisió, es podrà seguir simultàniament per ETV (Canal 36) i per Ràdio Desvern (98.1 fm i radiodesvern.com).

El Debat serà presentat per Carme Verdoy, directora i presentadora del programa magazine Justa la Fusta de Ràdio Desvern, i tindrà una durada de 90 minuts. Començarà a 2/4 de 10 de la nit, d'aquest dimecres; després de l'emissió d'un programa especial d'ETV en el que s'entrevista a les 7 persones candidates a l'alcaldia de Sant Just Desvern.

Josep Perpinyà i Palau (PSC), Laia Flotats i Bastardes (CiU), Lluís Monfort i Peligero (Movem Sant Just), Enric Salvadores Manzano (PP), Sergi Seguí Esteve (ERC), Pablo Barranco Schnitzler (Via Democràtica) i Guillermo Francés Morbach (C's) debatran sobre el que ha estat el mandat que ara s'acaba, sobre les propostes per Sant Just que té cada partit per als propers anys i sobre com veuen el futur del municipi en l'entorn metropolità.