Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#feselsalt des de #santjust al #BaixLlobregat i guanya premi amb la campanya de @TurismeBaix

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha impulsat una campanya de promoció turística amb l'objectiu de posicionar la comarca com a destí d'escapades i està especialment pensada per dinamitzar les xarxes socials. Sota el títol "Fes el salt!", una aplicació web convida les persones usuàries, durant un mes, a compartir a través de facebook a qui o a què faran el SALT per visitar el Baix Llobregat i participar en el sorteig d’uns premis molt exclusius: una festa privada per a 10 persones a la platja, una estada romàntica en un hotel quatre estrelles o una aventura al mar a bord d'un catamarà.

Un concurs online, per mitjà d'una innovadora aplicació web, demana als usuaris que expliquin a qui o a què faran el salt per visitar el Baix Llobregat.

Al web feselsalt.cat, les persones usuàries poden pujar fotos i frases i compartir-les a les seves xarxes tot convidant les seves amistats a sumar-se a la iniciativa. D'entre les persones participants, el 5 de juny se sortejaran els tres premis.

La campanya "Fes el salt!" reforça el nou lema de la comarca "A un salt de Barcelona", que vol donar a conèixer la gran varietat de propostes turístiques del Baix Llobregat.

El Baix Llobregat és el parc turístic de Barcelona amb ofertes per gaudir en família, en parella o amb amics: la Casa de Cultura de Can Ginestar o l'edifici Walden 7 a Sant Just Desvern, les Coves del Salnitre de Collbató, Catalunya en Miniatura, La Cripta Gaudí de la Colònia Güell, el Parc arqueològic Mines de Gavà, els Espais Naturals del Delta de Llobregat, són alguns exemples. Arrodoneixen l’oferta una rica gastronomia basada amb productes km.0 del Parc Agrari del Baix Llobregat i festes i esdeveniments singulars.