Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Resultats #santjust24M 100% escrutat: PSC (6), CiU (4), ERC (3), MOVEM (2), PP (1) Cs (1),

L'Ajuntament de Sant Just Desvern ha habilitat un espai web especial per informar dels resultats electorals d'aquest diumenge, a mesura que es vagin coneixent les dades d'escrutini al municipi. Aquesta pàgina, consultable des de qualsevol dispositiu, oferirà tant les dades generals d'escrutini com les específiques per col·legis i meses. A dia d'avui, aquest enllaç ja està actiu amb les dades de 2011 i diumenge, a partir del tancament dels col·legis, s'anirà actualitzant a mesura que es vagin coneixent les d'enguany, per poder comparar els resultats electorals de Sant Just Desvern.

Paral·lelament, a partir de les 8 del vespre, Ràdio Desvern oferirà un programa especial des dels estudis de l'emissora municipal. Gràcies a la col·laboració de diferents persones vinculades a l'emissora es podrà fer una cobertura informativa des de l'interior dels 10 col·legis electorals per saber, al moment i en directe, els resultats de cada col·legi electoral. De fet, com ja ha fet en anteriors cites electorals, Ràdio Desvern donarà a conèixer a quarts de 9 del vespre els primers resultats provisionals, a partir de l'escrutini, real, de les 100 primeres paperetes de cada col·legi. 

Aquest diumenge 24 de maig, 12.648 persones de Sant Just Desvern que figuren al cens electoral podran exercir el seu dret a vot als 10 col·legis habilitats en diferents punts del municipi.