Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Més de la meitat dels regidors/res de #santjust ho seran per primera vegada

De les 17 persones que han sortit escollides com a regidors/res de la nova Corporació Municipal, 6 persones són del PSC, 4 de CiU, 3 d'ERC, 2 de Movem, 1 de Ciutadans i 1 del PP. L'ordre d'assignació de les 17 persones que han sortit escollides, a partir dels vots emesos i després d'aplicar la fórmula electoral d'Hondt, ha estat el següent:

Josep Perpinyà Palau (PSC)
Laia Flotats Bastardas (CiU)
Sergi Seguí Esteve (ERC)
Georgina Pol Borràs (PSC)
Lluís Monfort Peligero (Movem)
Joaquima Giménez González (PSC)
Joan Asmarats Gallart (CiU)
Jordi Porta Pruna (ERC)
Guillermo Francés Morbach (C'S)
Joan Basagañas Camps (PSC)
Just Fosalva Sanjuan (Movem)
M. Dolors Leyva Grasa (PSC)
Josep M. Cortès Artigas (CiU)
Enrique Salvadores Manzano (PP)
Ferran Tost Carbonell (ERC)
Carrasumada Serrano Pau (PSC)
Pere Bosch Cuscó (CiU)

12 de les 17 persones que entraran a formar part de la propera Corporació Municipal són homes i 5 són dones. Una desena dels regidors/es ho seran per primera vegada a l'Ajuntament de Sant Just Desvern (3 del PSC, 3 de CiU, 2 d'ERC, 1 de Movem i 1 de C's). 

Està previst que el Ple Extraordinari de Constitució del nou Ajuntament de Sant Just Desvern tingui lloc el dissabte dia 13 de juny, a les 12 del migdia, a la Sala Municipal de l'Ateneu. En aquest acte, obert al públic, les 17 persones que han estat escollides per la ciutadania, arrel dels resultats electorals del 24 de maig, prendran possessió del càrrec de regidor o regidora de la nova Corporació Municipal,per al mandat 2015-2019.