Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Dijous arrenca el Juny Fotogràfic, que enguany mourà prop de 5.000 imatges a #santjust

La fotografia torna a ser la protagonista al mes de juny de la mà de totes les activitats que envolten el Juny Fotogràfic, una iniciativa organitzada per l’Agrupació Fotogràfica Sant Just amb el suport de la Unió de Botiguers i Comerciants, dels Assentadors del Mercat i de l’Ajuntament.

El Concurs Internacional és e plat fort del Juny Fotogràfic. En aquesta sisena edició han participat 279 persones de 37 països diferents -37 persones més que l'any passat- que han presentat prop de 3.000 fotografies. Amb aquestes xifres es pot dir que el concurs de Sant Just Desvern s'està posicionant com un dels importants del circuit Internacional. 

Les fotografies guanyadores del Concurs Internacional es mostraran a l’interior de 22 establiments comercials i a l’exterior de Les Escoles. També hi haurà 18 exposicions en diferents sales i equipaments, una altra als jardins de Can Ginestar sota el títol “Cunyats i cunyades” -que s'inaugura demà dijous-, tallers i sessions fotogràfiques. A més, hi haurà plafons amb un recopilatori de retrats de persones de Sant Just i de detalls del poble, on les persones visitants podran posar a prova la seva memòria en un joc (MemoryPhoto), amb un miler d’instantànies. 

Com a novetat, enguany, Sant Just Desvern acollirà una revetlla d’estiu de la Federació Catalana de Fotografia que aplegarà més de 125 fotògrafs de tot Catalunya, i en el marc de la qual es lliuraran els premis de la 6a Lliga Catalana.