Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí municipal del mes de juny ja es pot consultar al web #santjust.cat

El Butlletí 273 corresponent al mes de juny de 2015, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper arribarà a les llars del municipi i als equipaments públics. 

Els resultats de les eleccions municipals del 24 de maig, amb dades per col·legis i per meses, i valoracions de les 6 formacions que han obtingut representació al Consistori obren aquest Butlletí. La Festa de la Pau, la renovació d'espais públics com la plaça de la Pau i els jardins de la casa Costa-plaça Antoni Malaret i Amigó, nous plans d'ocupació que combinen 5 mesos de feina a entitats més 4 mesos a empreses privades i l'inici del Juny Fotogràfic són altres notícies que recull la publicació. 

També hi ha una valoració del projectes d'Aprenentatge i Servei per part d'alumnat de l'Institut que ha participat i la mestra coordinadora del projecte; així com una crida per anar a buscar la flama del Canigó i l'anunci de properes cites esportives com la Festa de l'Esport, la 10a Volta dels Turons i la 2a Cursa Solidària 

La contraportada d'aquest número és la data del Ple de Constitució de la nova Corporació Municipal, previst pel 13 de juny, a les 12h a la Sala Municipal de l'Ateneu.