Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

10 persones de #santjust comencen un nou pla d'ocupació: 5 mesos de feina a entitats + 4 mesos a l'empresa privada

Aquest mes de juny, 10 persones de Sant Just Desvern en situació d’atur de llarga durada tenen feina per mitjà
d’una iniciativa municipal innovadora que implica el teixit productiu local en el desenvolupament d’aquest programa a fi d’augmentar les oportunitats d’inserció laboral de les persones participants.

El programa 5+4 va adreçat, específicament, a persones aturades de llarga durada majors de 45 anys. Els primers 5 mesos se’ls assignaran tasques d’interès comunitari en entitats locals, mentre reben un programa de formació i coaching per millorar les seves competències professionals. Aquestes persones prestaran servei en entitats que, prèviament, ho han sol·licitat: Casa Regional de Extremadura, Parròquia, Ateneu, Acció Solidària i Logística, Institut, Asproseat, Associació Fotogràfica, Centre d’Estudis Santjustencs, AMPA de l’escola Bressol Marrecs, AMPA de l’escola Montseny, AMPA de l’escola Canigó i AMPA de l’escola Montseny, Esplai Ara Mateix, Club Barna Rítmica, Patim Patam, Consell Comarcal del Baix Llobregat, Solidança i Creu Roja Esplugues-Sant Just. 

Un cop finalitzada aquesta primera fase, passaran a desenvolupar tasques en empreses col·laboradores durant un període de 4 mesos. Les 9 empreses son treballaran són: l’hotel Hesperia Sant Just (dues persones), el restaurant Crème de la crème, l’empresa d’essències Ventós, Asproseat (gestió de serveis integrals i suports per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, l’empresa d’oci La Torre Torras, el laborati Sinnoqa, l’empresa de maquinària de fred industrial Frigicoll i l’escola bressol St. Patrick’s.