Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Dissabte, 13 de juny a les 12h, Ple de Constitució de la nova Corporació Municipal de #santjust

El proper dissabte, 13 de juny a les 12h, la Sala Municipal de l'Ateneu acollirà el Ple de Constitució de la nova Corporació Municipal de Sant Just Desvern.

En el marc d'aquest acte prendran possessió del càrrec els 17 regidors i regidores escollits en les eleccions municipals del 24 de maig, i es farà l'elecció de l'alcalde/essa per al mandat 2015-2019. La persona electa de més edat és qui presideix la mesa d'edat del plenari; a la mesa també hi és la persona electa de menor edat.

Els 17 regidors/es electes juraran  o prometran el càrrec, amb la qual cosa quedarà constituïda la Corporació Municipal de l'Ajuntament. Seguidament es fa l'elecció d'alcalde/alcaldessa entre els membres de la Corporació que encapçalen els grups polítics.

Cada formació manifestarà a qui presenta de candidat/a a l'Alcaldia i es procedirà a fer la votació. Fet el recompte, el president declararà la persona que ha estat escollida com alcalde/essa de l'ajuntament de Sant Just Desvern, que prendrà possessió del càrrec. 

És un acte públic que serà enregistrat amb veu i so i que es podrà consultar a santjust.cat en els propers dies.