Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust organitza una passejada a dues barraques de vinya dins les Jornades Intermunicipals de Collserola

Aquest diumenge 14 de juny l'Ajuntament de Sant Just Desvern organitza una passejada a dues barraques de vinya prop de can Coscoll en el marc de les VI Jornades Intermunicipals “La vinya i el vi a Collserola”.

El recorregut arribarà fins a la Salut, ja en terme de Sant Feliu de Llobregat, on es coincidirà amb un grup del poble veí per continuar plegats la resta de la jornada, al llarg de la qual es visitarà l'ermita i l'antiga casa pairal, es farà la presentació del llibre del vi de Plini el Vell (editorial Entrecomes), i un tastet de vins de Collserola, de les masies de can Colli de can Calopa. 

El punt de sortida serà a Can Ginestar a les 10 h. Cal fer inscripció a l'OGI. 

Les Jornades La Vinya i el Vi a Collserola inclouen un bon grapat d'activitats que es perllongaran fins el 20 de juny. És el sisè any consecutiu que es fan aquestes jornades que organitzen conjuntament els serveis tècnics del Parc Natural de la Serra de Collserola i tots els ajuntaments que conformen el Consorci del Parc.  

El passat agrícola de molts masos i masies de Collserola, ha deixat un ric patrimoni construït i una memòria d’usos i costums que encara som a temps de preservar. Les Jornades La Vinya i el Vi a Collserola reivindiquen el llegat patrimonial comú del conreu de la vinya a les muntanyes de Collserola amb un ampli ventall d'activitats que es perllongaran fins el 20 de juny. 

En aquesta edició es presenta com a novetat la creació d’un “carnet de fidelitat” que premiarà l’assistència a una tercera part dels actes programats amb un obsequi.