Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Oberta, fins al 30 de juny, la convocatòria de subvencions per a empreses que contractin persones aturades de #santjust

Continua oberta fins al proper 30 de juny l’actual convocatòria del Programa d'Orientació, Formació i Inserció Laboral per a empreses (POFI), a través del qual l’Ajuntament de Sant Just Desvern subvenciona empreses i entitats sense ànim de lucre que contractin o hagin contractat des del passat 1 de març i abans del 30 de juny de 2015 persones aturades del municipi inscrites a la borsa local de treball. 

Enguany, les subvencions són d’un màxim de 1.800 euros per contracte de 6 mesos de durada pel que fa a les empreses, i de 2.000€ per a entitats sense ànim de lucre.

L'objectiu d'aquest programa és crear ocupació estable i de qualitat, i contribuir a ajudar l’empresariat a crear ocupació. Les empreses que es van acollir a les edicions anteriors fan una valoració positiva de la iniciativa i el 90% de les persones contractades continuaven al cap d’un any formant part de la plantilla de l’empresa.  

Les empreses que estiguin interessades han de presentar la  sol·licitud a l'Oficina de Gestió Integrada de l’Ajuntament abans del  30 DE JUNY (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 16 a 19 h).

Més informació: Servei Municipal de Promoció Econòmica (promocioeconomica@santjust.cat | Tel.: 93 480 48 00).

Bases_POFI_1_1.pdf