Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Convocat per aquest vespre un Ple extraordinari per aprovar temes organitzatius referents al nou Ajuntament de #santjust

Després de constituir-se, el passat dissabte 13 de juny, el nou Ajuntament amb la nova corporació municipal, avui dijous tindrà lloc un ple extraordinari per determinar diferents qüestions organitzatives per al mandat 2015-19. En el Ple d’avui també està prevista l’aprovació del cartipàs municipal.

Altres punts de l’ordre del dia de la sessió plenària d’avui fan referència a la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple Municipal i de la Junta de Govern, la composició de les comissions informatives, el nomenament de les persones que han de representar l’Ajuntament de Sant Just Desvern en òrgans col·legiats externs, les dedicacions i les retribucions dels regidors i regidores de la Corporació i la determinació del personal eventual.

La sessió plenària d’avui dijous tindrà lloc a les 7 de la tarda a la Sala de sessions de l’Ajuntament de Sant Just Desvern i, al ser un Ple extraordinari, no recull, en el seu ordre del dia, cap moció ni punts d’urgència ni precs i preguntes.

 

Podeu consultar l’ordre del dia, clicant aquí