Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Arribada de la Flama del Canigó a #santjust en una revetlla de Sant Joan que apel·la a la precaució

Aquesta tarda un grup de persones voluntàries del poble aniran, com cada any, a buscar la flama –encesa de bon matí al pic del Canigó- a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, per portar-la amb torxes fins a Sant Just Desvern, fent posteriorment un recorregut pels carrers fins a arribar al Parc del Canigó, on es llegirà el manifest del 2015 i s’encendrà la foguera.

Aquests dies s'ha fet una crida a la participació, en especial a entitats, escoles i clubs locals, per acompanyar la flama en el seu recorregut.

Està previst que la flama arribi a la Ctra. Reial/Av. Dr. Ribalta a 3/4 de 9 del vespre. Tot seguit el recorregut i després de la lectura del manifest i l'encesa de la foguera hi haurà una batucada amb els Diablets de Sant Just. 

A banda d'aquesta revetlla i la que organitza la Casa Regional de Extremadura de Sant Just Desvern, hi haurà nombroses festes privades. Des de l'Ajuntament es demana precaució, principalment pel que fa a l'encesa de coets. S'adjunta un arxiu amb recomanacions per viure unes revetlles sense incidents

D'altra banda, ja fa setmanes que s’ha posat en marxa el dispositiu de prevenció i detecció d’incendis forestals a Collserola, que abasta els 36 municipis que formen part de l’AMB. El Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola coordina aquest dispositiu, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, i compta amb tretze torres de guaita, un vehicle d’intervenció immediata i una central de comunicacions, i precisa d’un total de 32 persones des del mes de maig fins a l'octubre.

Es recorda que fins el 15 d’octubre està prohibit fer foc en les zones forestals, sense autorització, així com llençar focs d’artificis.

Consells_Sant_Joan.pdf