Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El conte on line en anglès fet per l'alumnat de les escoles i l'Institut es pot veure a #santjust.cat

El "Tale online" és un conte escrit per l'alumnat de 6è i 1r d'ESO compartit a la xarxa que ara es pot veure a l'apartat Educació de santjust.cat. L'alumnat de 1r de ESO, distribuit per grups, escriu capítols del conte (escriptura narrativa en anglès), on la mascota guanyadora és la protagonista de la història. Cada grup de primària, després de llegir el conte, fa la il·lustració d'un capítol (comprensió lectora). Així és com han fet 9 històries diferents i cada centre les ha incorporat a la seva biblioteca escolar. 

El "Tale online" és una de les activitats que fa conjuntament l'alumnat de 6è i 1r de ESO al llarg del curs i que culminen en el marc de l'English Day, un dia de jocs al Casal de Joves on l'anglès és l'única llengua que s'utilitza i en el qual participen les tres escoles públiques de Sant Just Desvern -Montseny, Montserrat i Canigó-, l'escola Madre Sacramento i l'Institut Sant Just.

Al llarg del curs fan diferents activitats com el concurs d'una mascota per a l'English Day que és la protagonista del tale online, la preparació d'un videoclip per classe amb la creació d'una lletra diferent en anglès d'una cançó que els agradi, el tale online i un concurs de qüestionaris sobre la cultura i els països de parla anglesa, entre d'altres. 

L'objectiu d'aquest projecte és millorar el coneixement de la llengua anglesa d'una forma divertida i compartida.