Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí municipal del mes de juliol ja es pot consultar a #santjust.cat

El Butlletí 274 corresponent al mes de juliol de 2015, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper arribarà a les llars del municipi i als equipaments públics. 

El Ple de Constitució del nou Ajuntament, l'elecció de Josep Perpinyà com a nou alcalde de Sant Just Desvern fruit del pacte de govern entre PSC, ERC i Movem Sant Just, i informació per conèixer els regidors i regidores que formen la nova Corporació municipal són els articles que obren aquest butlletí. Les declaracions de tres mestres i veïnes de Sant Just Desvern que es jubilen, la nova convocatòria per ampliar la llista d'espera dels horts municipals i l'activitat que ja preparen els equipaments públics de cara al setembre són altres notícies que recull la publicació. 

També hi ha un balanç de la temporada esportiva de les entitats que ho han fet arribar, la cloenda del Juny Fotogràfic amb declaracions de dos fotògrafs de primera línia i un article de l'escultura que han fet els artistes locals Josep Plaza i Dogny Abreu en record dels emigrants per al barri Sud. 

La contraportada d'aquest número és el cartell que anuncia la Festa Major de Sant Just Desvern, que enguany se celebra del 31 de juliol al 6 d'agost.