Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

370 persones ja s'han inscrit a la Cursa Solidària #santjust per Sant Joan de Déu que es fa demà

A la 2a Cursa Solidària Sant Just Desvern per Sant Joan de Déu, liderada pel Club Atletisme Sant Just, ja s'han inscrit més de 370 persones, però l'organització calcula que passaran de llarg els 400 perquè la gent es pot apuntar a través d’Internet fins avui o bé presencialment fins el dia de la cursa. El 60% de la quantitat recaptada a través de les inscripcions es destinarà a l’Obra Social Sant Joan de Déu per a la investigació de malalties infantils.  

És una activitat oberta a tothom, infants i persones adultes, de 5 quilòmetres per a les categories superiors, i més curta per als més petits. L’objectiu és que tothom pugui córrer i participar d’una iniciativa solidària. 

El preu de la inscripció en la categoria Open Promoció, la dels nens i nenes, és de 2 euros, i en la categoria Open Popular és de 8 euros amb xip groc propi, i de 10 euros amb xip de lloguer. Per Internet, les inscripcions s'han de fer al web www.championchip.cat fins divendres. Hi col·laboren l’Ajuntament de Sant Just i l’Obra Social Sant Joan de Déu.

Les curses dels nens i nenes començaran a les 19h, i la dels adults, a les 20.30h. El lliurament de dorsals es farà avui divendres, de 18h a 21h a La Bonaigua, o dissabte a la tarda, abans del tret de sortida. Més informació al web www.clubatletismesantjust.es.