Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Consell Escolar Municipal de #santjust acorda els dies festius per al curs 2015-2016

El Consell Escolar Municipal s’ha reunit aquests dies per concretar alguns aspectes del calendari escolar del proper curs. Les classes començaran el 14 de setembre al segon cicle d’educació infantil, primària, ESO, Batxillerat, graus mitjans de formació professional inicial, arts plàstiques i disseny, i el curs de formació d’accés a aquests cicles. 

Les vacances de Nadal seran del 23 de desembre al 7 de gener, i les de Setmana Santa, del 19 al 28 de març. El 21 de juny s’acabarà el curs 2015-2016. I com a festes de lliure disposició escollides pel Consell Escolar el passat 29 de juny, s’han establert el 30 d’octubre per la Castanyada, el 7 de desembre pel Pont de la Constitució, el 8 de gener, el 8 de febrer i el 17 de maig.

En el marc del Consell Escolar es va fer la valoració del curs escolar i es va parlar dels projectes dels centres i a nivell municipal. Es van presentar els nous regidors i regidores, i també es va donar a conèixer el nou servei "Enllaç" d'acompanyament i atenció personalitzada per a jovent.

D'altra banda, es van comunicar les actuacions de millora que l'Ajuntament farà durant els mesos d'estiu als centres educatius. A banda de les obres de manteniment i petits arranjaments a tots els centres, al Canigó s'executarà una actuació més gran per substituir la fusteria de l'edifici Sant Ferran i està prevista també la renovació dels banys d'aquest edifici, amb el cofinançament de l'escola. 

El Consell va cloure amb un reconeixement als i les mestres que es jubilen durant aquest curs.