Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

@TurismeBaixLlob i @Tram_Barcelona promocionen #santjust i #baixllobregat amb #RutadelTram

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa una nova edició de la campanya de promoció de la comarca del Baix Llobregat –De Ruta amb el TRAM- amb la col·laboració del Tramvia Metropolità i els ajuntaments de Sant Just Desvern, Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí i Sant Feliu. Amb l'objectiu que les persones visitants descobreixin tots els atractius turístics d'aquests cinc municipis per on passa el Trambaix (línies T1, T2 i T3), des dels itineraris modernistes, museus, parcs i jardins, restaurants fins a llocs emblemàtics, i amb nous descomptes i promocions a les visites de museus, activitats familiars i també a restaurants.

En el marc de la campanya, a principi de juliol el Consorci va organitzar una ruta per a bloggers interessats en conèixer d'una forma divertida alguns dels atractius que ofereixen descomptes i promocions de la Ruta del Tram. Es tractava d'un recorregut per la Torre de la Creu i Can Negre de Sant Joan Despí, passant pels Museus d'Esplugues i el Monestir de Santa Maria de Montsió, i que va finalitzar amb una visita a l'edifici Walden i al Mirador de Sant Just Desvern, amb una degustació de la gastronomia comarcal en el restaurant de la xemeneia. 

Els vagons del Tram al seu pas pel Baix Llobregat, disposen de fulletons amb informació dels atractius turístics al seu voltant, i indicacions per gaudir dels descomptes. Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat Per beneficiar-se dels descomptes, les persones usuàries han d’accedir al web, seleccionar la promoció que desitgen i introduir el seu correu electrònic. Una vegada tinguin la promoció activada, la poden imprimir o mostrar des del seu dispositiu mòbil als establiments i aquests aplicaran el descompte directament.