Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El programa d'activitats de la #fmsantjust ja es pot consultar a #santjust.cat

Comença el compte enrere per la Festa Major de Sant Just Desvern amb la publicació del programa d'activitats a santjust.cat. En els propers dies es farà arribar el llibret de la programació -que ha elaborat El Nucli amb el suport dels serveis municipals- a totes les llars del poble. 

La Festa Major comença el 30 de juliol, amb el pregó, i fins el 6 d'agost hi haurà prop de 70 propostes per a totes les franges d'edat en diferents espais. 

No falten cites ja molt consolidades i participatives com el Quinabarra, la passejada literària, les barraques al Camp de Futbol, els concerts, la trobada d'Entitats i la de la gent gran. La plaça Antoni Malaret i Amigó, aquest any se suma a l'oferta d'espais públics de Sant Just Desvern i serà també escenari d'activitat. El recent estrenat parc Iulia Quieta de Mas Lluí acull activitats esportives i la Festa de les Aigües. Els espectacles, el cinema a la fresca, els gegants, l'esport, el correfoc i les proves entre les colles groga i blava també hi seran molt presents. El veïnat que vulgui pot decorar el balcó de casa amb els elements del blau o del groc i participar al concurs de balconades: www.casaldejoves.com