Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El nou Butlletí municipal, corresponent als mesos d'agost i setembre, ja es pot consultar a #santjust.cat

El Butlletí 275, corresponent als mesos d'agost i setembre, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper arribarà a les llars del municipi i als equipaments públics. 

Un muntatge de la imatge de nova plaça Antoni Malaret i Amigó amb els "ninots" protagonistes del cartell de la Festa Major d'enguany alerten la ciutadania que els dies de festa gran estan molt a prop i que s'amplia el ventall d'espais públics que ofereixen activitat de Festa Major. De fet, aquesta es la temàtica de l'article que obre el nou Butlletí, amb informació ampliada de la programació, diners que s'hi destinen, opinions d'entitats molt implicades com són El Nucli, el Drac de Sant Just i el Centre d'Estudis Santjustencs.

Els treballs de manteniment a equipaments i espais públics durant l'estiu, el nou servei "Enllaç" d'acompanyament al jovent que es posarà en marxa al setembre i l'inici del pla d'ocupació 5+4 amb 10 persones contractades són altres notícies que recull la publicació. 

També hi ha un article referent al desplegament d'accions per donar compliment a la lei de Transparència i Bon Govern, la presentació dels nous consellers i conselleres de l'empresa municipal Promunsa i una nota del jovent del poble que està participant en intercanvis europeus gràcies a una col·laboració conjunta entre l'Ajuntament, el Casal de Joves i la Unió Europea. 

La contraportada d'aquest número és el cartell de la Diada de l'Onze de Setembre.