Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

IV Jornada de treball de la xarxa 0-6 de #santjust per començar l'any educatiu

La Xarxa 0-6 de Sant Just Desvern ha organitzat la IV Jornada de Treball adreçada a les famílies i professionals de l'educació. Enguany porta el títol “Espais de vida i aprenentatges".  Les mestres de l'Escola El Puig d'Esparraguera, Montserrat Montoriol i Judit Sardà, ens explicaran la seva experiència en la xerrada "Un dia a l'escola: els espais".

La jornada, que està adreçada a professionals de l'educació i famílies, té per objectiu posar en comú experiències, debatre i fer grups de treball per treballar propostes.  

Per participar, s'hagi realitzat anteriorment o no a alguna de les trobades de la Xarxa, s'haurà d'enviar un correu electrònic a xarxa06santjust@gmail.com indicant el nom i cognoms de la persona que participarà, si és professional o família i si necessita el servei d'acolliment gratuït per als infants a partir de 2 anys. En aquest darrer cas, caldrà també indicar el nom i l'edat de l'infant.

La IV Jornada de treball, organitzada per la Xarxa 0-6 amb el suport de l'Ajuntament de Sant Just Desvern i l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, tindrà lloc el dijous 3 de setembre a l’equipament de La Vagoneta (Pl. de la Pau, s/n).

Programa_Jornada_xarxa_SETEMBRE_2015.pdf