Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

L'Ajuntament de #santjust s'ofereix per ajudar a les persones refugiades de Síria

Sant Just Desvern s'adhereix al grup de ciutats que es solidaritza amb el drama humanitari que estan patint totes aquelles persones que fugen dels diversos conflictes bèl·lics. Els grups de Govern, PSC,ERC i Movem Sant Just, així com els grups municipals a l'oposició, CIU, Ciutadans i PP, han acordat sumar-se al conjunt de municipis que volen donar suport a les persones refugiades de Síria i es posen a disposició de les autoritats corresponents i de les ONG's que vetllen per aquest conflicte per tal d'ajudar en tot allò que sigui possible.

La situació d'aquestes persones és extrema i els municipis catalans s'estan mobilitzant per intentar ajudar en la mesura del possible als refugiats mitjançant diversos canals: comptes de corrent obertes per ingressar diners, registres de famílies que es presten a acollir persones a casa seva, a través d'ONG's...

L'Ajuntament està en contacte amb la Direcció General per a l'Immigració de la Generalitat de Catalunya, amb la Creu Roja i es posa a disposició per solidaritzar-se amb aquesta situació extrema.

En aquesta línia, tots els grups municipals de Sant Just estan treballant en la redacció d'una moció o una declaració conjunta de condemna del conflicte i d'ajuda a les persones que a hores d'ara fugen de la guerra i busquen viure dignament i en un entorn pacífic.

 

 

 

 

PLATAFORMA_1_-_ayuda_crisis_refugiados_2015_1.pdf