Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust La Jugatecambiental del Parc de Torreblanca reemprén la seva activitat al setembre

La Jugatecambiental del Parc de Torreblanca torna a proposar noves activitats per a les famílies.  Cada diumenge les famílies que visiten el Parc de Torreblanca, parc situat entre els municipis de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern, poden gaudir de tallers i activitats de caire familiar i infantil amb l'objectiu de conèixer el parc, d'aprendre conceptes i valors sobre el medi natural i patrimonial així com difondre valors de civisme i respecte de l'entorn.

Les activitats comencen a les 11 h i per exemple aquest mes de setembre (els diumenges 20 i 27) es farà un taller de roses amb materials reciclats i un activitat sobre la salut ambiental i la contaminació acústica.

Els serveis que ofereix la ludoteca ambiental també són:

- servei de préstec de materials per fer la descoberta del parc de manera autònoma.

- espai de joc de materials naturals com troncs, fulles, branques... 

- tallers adaptats a totes les edats

La ludoteca també podrà ser un recurs educatiu per a centres escolars o de lleure.

La Jugatecambiental també coincideix amb el Mercat de Pagès que organitzen els pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat on ofereixen productes, hortalisses i verdures directament de l'horta.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat i dels ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern han impulsat aquestes activitats amb la finalitat de difondre els valors mediambientals del parc, així com donar més accessibilitat a les famílies i donar un ús més familiar a un gran parc que els tres municipis tenim al costat de casa nostra.

Més informació a http://www.elbaixllobregat.cat/parctorreblanca/activitats