Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Normalitat en l'inici del curs escolar 2015-2016 als centres educatius de #santjust

Prop de 1.200 nens i nenes han començat avui les classes als centres educatius públics de primària -Canigó, Montserrat i Montseny- i al concertat Madre Sacramento. Uns 600 més ho han fet als dos centres de secundària -l'Institut i l'escola Madre Sacramento. Els infants de l'Escola Municipal Bressol Marrecs van començar la setmana passada amb horaris reduïts d'adaptació. De les 107 places disponibles, 60 han estat noves matrícules. 

Durant l'estiu, s'han fet actuacions de manteniment a les escoles per tal de posar-les a punt per al nou curs, com la substitució de la fusteria de l'edifici Sant Ferran i la renovació dels banys a l'escola Canigó, l'ampliació de la pèrgola a l'Escola Bressol i treballs de pintura a l'Institut.

A santjust.cat ja es pot consultar una nova edició de la Guia d'Activitats Educatives, que inclou un ventall d'activitats ofertes als centres i a la comunitat educativa. Destaca l'inici del nou servei Enllaç d'acompanyament i orientació per al jovent. 

La conferència inaugural del curs tindrà lloc el dimecres 7 d'octubre a les 6 de la tarda a la Vagoneta. Anirà a càrrec de Xus de Miguel, mestra i psicòloga, experta en mediació i resolució de conflictes.