Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Convocatòria per participar en la realització de l’escultura de la plaça Antoni Malaret i Amigó de #santjust

L'artista local Carme Malaret, a qui l'Ajuntament va encarregar l'escultura que s'instal·larà a la plaça Antoni Malaret i Amigó, fa una crida a la participació perquè tothom qui vulgui pugui deixar la seva empremta personal. És per això que del 21 al 25 de setembre -totes les tardes de 17 a 20h- a l'Espai de Lliure Creació de Carme Malaret (c. Bonavista, 105) qui hi tingui interès podrà personalitzar una de les rajoles de la peça escultòrica. Són rajoles texturitzades amb els quatre dits de la persona que hi participi. 

L'obra Porta, cadira s'inspira en la porta d'accés al despatx de casa i en la cadira on treballava i passava moltes estones l'Antoni Malaret i Amigó primer alcalde democràtic de Sant Just Desvern entre els anys 1979 i 1982 i pare de l'artista. Està previst que l'escultura s'instal·li  a la nova plaça del barri Centre coincidint amb les activitats previstes per les Festes de Tardor.

Des del mes d'agost el veïnat ja gaudeix d'aquest nou espai sorgit de l’actuació urbanística que s’ha fet entre els carrers Creu, Ateneu i Montserrat. 

S'adjunta un arxiu amb una la reflexió que fa l'autora sobre l'escultura

Porta_2.pdf