Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Avui 16 d'octubre, finalitza el termini de sol·licituds per participar a #santjust al carrer

Enguany les Festes de Tardor se celebren des del 15 al 25 d'octubre.  Sant Just Al Carrer és una de les jornades més destacades de les festes i tindrà lloc el diumenge 25 d'octubre. El termini de sol·licituds per participar finalitza el 16 d'octubre. Tota la informació i el full de sol·licitud a la web www.santjust.cat

Aquest dia s'organitzen diverses activitats lúdiques, culturals i esportives a l'entorn de la Pl.Verdaguer i Can Ginestar, i com cada any, també hi ha previst el mercat de parades d'artesania, d'entitats, d'infants i joves (de 6 a 18 anys) i d'altres col·lectius.  Aquest mercat que fa gairebé 40 anys que se celebra, congrega a molts veïns i veïnes que participen activament comprant i venent joguines, llibres i altres objectes.  La diada va comptar l'any passat amb més de 250 paradetes consolidant Sant Just al Carrer com una de les activitats més participatives de l'any.

La llista definitiva de parades admeses es penjarà als plafons del vestíbul de l'Ajuntament i també a la web, a partir del 22 d’octubre. 

Sant_Just_al_Carrer_2015_1.pdf Inscripcio_Sant_Just_al_carrer_2015.pdf