Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí municipal del mes d'octubre ja es pot consultar a #santjust.cat

El Butlletí 276, corresponent al mes d'octubre, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper arribarà a les llars del municipi i als equipaments públics. 

Una fotografia del Walden 7 per felicitar els 40 anys del singular edifici obre la portada i les primeres planes de la publicació d'aquest mes. La Comunitat de Propietaris ha organitzat activitats adreçades al veïnat per celebrar l'efemèride. L'article inclou declaracions de l'arquitecte Ricardo Bofill, de l'exalcalde Lluís Segura i de l'actual presidenta de la Comunitat, la Marta Nebot, així com també d'un veterà veí, el Ton Ardèvol. 

Un quadre amb els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya -incorporat just abans del tancament de la publicació-, imatges de l'acte de la Diada a Sant Just, les darrers actuacions que s'han fet a equipaments i espais públics i les previstes per aquest mes d'octubre són altres notícies que recull el número 276 d'El Butlletí. 

També hi ha un article amb les novetats de les Festes de Tardor d'enguany, que inclou noves propostes: la nit de Sant Just al Carrer -amb botigues obertes fins les 12 de la nit-, tapes al Mercat, la projecció d'una mapping a la façana lateral de l'Ateneu i la inauguració de l'escultura que s'instal·la a la nova plaça Antoni Malaret i Amigó, entre d'altres coses. 

El codi ètic de conducta, aprovat en el darrer Ple municipal, com a nova eina encaminada al bon govern; la moció de suport a l'acollida de gent refugiada víctima dels conflictes armats; i imatges de la Festa Major, també formen part de la publicació.

La contraportada d'aquest número és el cartell de les Festes de Tardor, que se celebren del 15 al 25 d'octubre.