Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El proper cap de setmana a #santjust: "Shopping night" i Sant Just al Carrer

Les Festes de Tardor ja han començat. El plat fort, però, tindrà lloc el proper cap de setmana. L’Ajuntament, el comerç del poble, el Mercat Municipal i l’entitat Dona i Empresa han sumat esforços per oferir noves propostes la nit del 24 d’octubre al voltant dels carrers Bonavista, Raval i Creu: botigues obertes fins les 12 de la nit que oferiran descomptes i promocions, tapes al Mercat Municipal, i altres propostes de caire cultural i social a la plaça Antoni Malaret i Amigó, com la presentació de l'escultura "Porta, cadira" que s'instal·la en aquest nou espai públic, música en directe i la projecció del vídeo-mapping de Sant Just Desvern a la façana lateral de l'Ateneu, entre d'altres. 

I l’endemà al matí serà el torn de Sant Just al Carrer, una jornada que, any rere any, és multitudinària gràcies a la participació de moltes entitats, escoles, col·lectius, artesans/es i famílies. A banda de les paradetes a l'entorn de la plaça Verdaguer, també hi haurà un mercat solidari en benefici de les persones refugiades de Síria a càrrec del Taller Municipal de Plàstica Carrau Blau i una actuació de Pallassos sense Froteres, entre d’altres propostes.

Les entitats locals són les principals dinamitzadores d’aquestes festes que s'inicien el cap de setmana amb les activitats del Correllengua i la Cursa dels Drets Humans de l’Associació de Veïns Sant Just.

Podeu consultar les activitats a santjust.cat. I viure, seguir i dinamitzar les festes a través de l’etiqueta #santjust.cat

progFT_15.pdf