Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Plenari del Consell Municipal de les Dones de #santjust es reuneix avui a l'Ajuntament

Avui, 14 d'octubre, a les 19 h a la sala de dessions de l'Ajuntament, està convocat el Plenari del Consell Municipal de les Dones. A banda de l'aprovació de les actes anteriors (del Plenari ordinari del 5 de novembre de 2014, i dels plenaris extraordinaris del 3 de desembre de 2014 i del 15 d'abril de 2015) l'ordre del dia inclou el seguiment i avaluació de les accions realitzades al llarg de 2015, com ara els tallers coeducatius, la formació en matèria de gènere del personal municipal  i els actes del 8 de març i del 25 de novembre. 

També s'informarà sobre el II Pla Municipal de Gènere de Sant Just Desvern (2015-2018) i dels actes que s'estan organitzant per celebrar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere el proper 25 de novembre. 

Els consells són òrgans municipals- amb representació política, ciutadana, d'entitats i tècnica- que promouen la participació del veïnat en els diferents afers del poble amb la voluntat de generar debat, copsar les inquietuds i les necessitats del poble i enriquir el treball amb noves propostes i diferents visions.

L’ordre del dia del Plenari i les actes de les sessions anteriors, també són accessibles des de l’apartat Seu Electrònica de santjust.cat