Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

La bicicleta guanya la cursa cívica de diferents modes de transport entre #santjust i Barcelona

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Sant Just ha tornat a participar en la cursa cívica entre diferents modes de transport que compara els costos totals (temps, benzina, aparcament...) que comporta arribar, des del centre del municipi a la Plaça Gala Placídia al barri de Gràcia. En aquesta ocasió, la bicicleta ha estat el mode de transport guanyador: ha emprat 28 minuts en fer el trajecte, el vehicle privat 40 minuts i el transport públic 57 minuts. Cal dir, però, que avui hi havia vaga de busos a Barcelona i que, a més, ha plogut. 

Enguany han participat dues persones de l’Associació de Veïns Sant Just, en transport públic, Dolors Moreno, tècnica de l'Ajuntament, en vehicle privat, i el regidor de Mobilitat, Jordi Porta, en bicicleta.

Durant aquesta Setmana de la Mobilitat també es fa un curs de  “Conducció Eficient”, adreçat a personal de l’Ajuntament que utilitza vehicles municipals en el desenvolupament de la seva feina.  L'objectiu és ensenyar un bon ús del vehicle per reduir significativament el consum d’energia. 

Una altra de les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura és la 12a edició de la Passejada en Bicicleta, aquest diumenge 18 d’octubre.