Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

L'Agrupació Fotogràfica #santjust rep el Premi Nacional 2015 a la millor entitat fotogràfica

L'Agrupació Fotogràfica Sant Just ha estat distingida amb el Premi Nacional 2015 a la millor entitat que cada any atorga la Confederación Española de Fotografia. Entre d'altres coses, s'ha valorat la tasca en pro de la fotografia i dels seus professionals que l'entitat santjustenca ha fet des que es va crear, l'any 2011.

A l'acte de lliurament del premi, que es va fer al municipi d'Antequera (Málaga), van assistir tres membres de l'AF Sant Just, el president Víctor Murillo, el vicepresident, Toni Vigo, i el secretari Joan Elias. 

L'AF Sant Just, en només 4 anys, ha posicionat el Concurs de Fotografia que organitza com un dels més importants del circuit Internacional, i ha consolidat el "Juny Fotogràfic", un ampli ventall d'activitats relacionades amb aquesta disciplina -exposicions, xerrades, concursos...

En aquest sentit, l'AF Sant Just ha iniciat aquest mes d'octubre dos nous cursos de fotografia. El Curs bàsic de Fotografia està adreçat a persones que volen iniciar-se en el món de la fotografia. S'impartirà a La Vagoneta des d'octubre fins a desembre en sessions de dues hores a la setmana.  L'altre és el Curs de Photoshop començant de zero que s'impartirà a l'Escola d'Arts Gràfiques Antoni Algueró i que pretén apropar el programa del retoc fotogràfic a persones interessades en aquest àmbit però que no tenen coneixements de disseny gràfic.  D'aquest darrer curs hi haurà una sessió informativa el proper divendres 23 d'octubre, a les 14 h a la mateixa escola d'arts gràfiques.