Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Arrenquen les activitats de les Festes de Tardor de #santjust

La inauguració de l'exposició de gravats del col·lectiu Tarlatana a la sala d'exposicions d'El Celler ha donat el tret de sortida a la Festes de Tardor 2015. Les activitats continuen avui amb un swing solidari a favor de la Maratóde TV3 a Les Escoles, una conferència sobre natura a l’Ateneu, un espectacle d’humor dins els actes del Correllengua i un concert al Casalde Joves. Dissabte hi ha previst un itinerari literari, més activitats del Correllengua, teatre, la marxa a favor dels Drets Humans organitzada per l’AV Sant Just i sardanes. Podeu consultar totes les activitats i horaris a santjust.cat

Fins al dia 25 d'octubre hi ha activitats per a tot tipus de públic i amb més novetats que mai. L’Ajuntament, el comerç del poble, el Mercat Municipal i l’entitat Dona i Empresa han sumat esforços per oferir noves propostes la nit del 24 d’octubre al voltant dels carrers Bonavista, Raval i Creu: botigues obertes fins les 12 de la nit que oferiran descomptes i promocions, tapes al Mercat Municipal, i altres propostes de caire cultural i social a la plaça Antoni Malaret i Amigó, com la presentació de l'escultura "Porta, cadira" que s'instal·la en aquest nou espai públic, música en directe i la projecció del vídeo-mapping de Sant Just Desvern a la façana lateral de l'Ateneu, entre d'altres. 

I l’endemà al matí serà el torn de Sant Just al Carrer, una jornada que, any rere any, és multitudinària gràcies a la participació de moltes entitats, escoles, col·lectius, artesans/es i famílies. A banda de les paradetes a l'entorn de la plaça Verdaguer, també hi haurà un mercat solidari en benefici de les persones refugiades de Síria a càrrec del Taller Municipal de Plàstica Carrau Blau i una actuació de Pallassos sense Froteres, entre d’altres propostes.