Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Aquest cap de setmana no et perdis la 39a Cursa de Karts de Coixinets de #santjust

Aquest cap de setmana, dies 7 i 8 de novembre, l'entitat Club Karts de Coixinets organitza la 39a Cursa de Karts al voltant dels carrers Creu del Padró i Freixes. Enguany s'han inscrit 109 karts i l'organització espera que unes 4.000 persones assisteixin a aquest tradicional esdeveniment, que se celebra cada any des de 1976.

La cursa té un format similar al de la Fòrmula 1, amb una sessió d’entrenaments lliures i una altra de cronometrats el dissabte, i les curses el diumenge. Els karts participants, inscrits per parelles, competeixen amb vehicles de fusta i exempts de motor fabricats de forma artesanal seguint uns criteris tècnics marcats per l'organització. Un circuit urbà, caracteritzat per un fort pendent i diversos revolts, és l’escenari de graelles de 6 karts. Un equip de voluntariat, de l'entitat club karts de coixinets s’encarrega d’organitzar la cursa amb el suport de comerços locals i de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

El club també es felicita que la crida per reforçar l'organització hagi tingut resposta, ja que en la reunió convocada una quinzena de persones es van mostrar obertes a implicars-'hi. 

Més informació al web de l'entitat