Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Nova ruta i activitats per fomentar hàbits saludables entre la població de #santjust

Aquests dies s'està senyalitzant una ruta saludable -amb fletxes verdes pintades a la via pública- que pretén facilitar la incorporació de l'activitat física en la vida diària i potenciar un estil de vida actiu. El recorregut té 4,21km, amb inici i final a la plaça Camoapa,   i passa per punts com Can Ginestar, el parc del Mil·lenari, el parc del Canigó i l'avinguda del Doctor Ribalta. A l'apartat salut de santjust.cat hi ha consells i recomanacions per activar-se caminant i augmentar la pràctica de l'activitat esportiva mitjançant passejades. També es pot consultar un plànol amb la ruta senyalitzada i dos itineraris més per altres punts del municipi.

Aquesta és una de les accions que impulsa l'Ajuntament per fomentar els hàbits saludables entre la població i que aquest mes de novembre són protagonistes del Mes per la salut, per mitjà d'activitats i tallers adreçats a professorat, alumnat i ciutadania en general. 

La prevenció és fonamental per garantir una bona qualitat de vida. El mes de la Salut es fa amb el suport de l’ABS, empreses especialitzades, personal professional implicat i voluntariat expert, juntament amb l’Ajuntament.