Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Aquesta tarda participa en el Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat de #santjust

Avui dijous, 19 de novembre a les 7 de la tarda a la sala de Sessions de l'Ajuntament, està convocat el Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat. Alguns dels temes que es tractaran seran la recollida de residus al municipi, el consum energètic dels equipaments municipals durant l'any 2015, el Pla Local de Prevenció de Residus de Sant Just Desvern i l’ampliació del Projecte de Prevenció del malbaratament alimentari.

Hi haurà torn obert de paraules, peticions i preguntes.

Per facilitar l'accés a la informació dels temes del Consell, i amb la voluntat de fomentar el debat i la participació, els documents es poden consultar a l'espai participa de santjust.cat

El Consell de Medi Ambient està format per associacions i entitats locals que treballen dins l'àmbit de la protecció i la defensa del medi ambient, per persones representants de grups polítics i sindicats amb representació al municipi i per persones del poble interessades en temes de medi ambient i sostenbilitat. Les sessions són obertes al públic i molt enriquidores per conèixer de primera mà la feina que fan l'Ajuntament i les entitats en temes de medi ambient i sostenibilitat.