Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Emporta’t a casa el menjar que no t’acabis a restaurants de #santjust, nova campanya per reduir el malbaratament alimentari

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus -del 21 al 29 de novembre-, Sant Just inicia una campanya per fomentar que les persones que dinin o sopin a restaurants i hotels del poble es puguin endur en una carmanyola el menjar que no hagin consumit. Per facilitar-ho, s’han distribuït carmanyoles i bosses als establiments adherits. També disposen de material explicatiu de la campanya. D’aquesta manera, quan arribi a casa, podrà aprofitar el menjar que no s'ha acabat, congelar-ho per un altre dia o convertir les sobres en una recepta original. 

El malbaratament alimentari és un problema mediambiental, social i ètic que cal abordar des de tots els àmbits. La campanya SI ET SOBRA MENJAR AL PLAT, EMPORTA-TE’L A CASA! pretén reduir el malbaratament alimentari al sector de la restauració. L’objectiu és implicar al màxim de restaurants del municipi en la promoció d'aquest hàbit.

La llista d'establiments col·laboradors es pot consultar a santjust.cat