Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí municipal de desembre-gener 2016 ja es pot consultar a #santjust.cat

El Butlletí 278 corresponent als mesos de desembre 2015 i gener 2016, ja es pot consultar per Internet al web municipal. La publicació en paper es reparteix aquests dies, juntament amb el llibret de les activitats de Nadal, a les llars del municipi i als equipaments públics. 

Una imatge de la il·luminació nadalenca obre la portada d'aquesta publicació. A l'interior s'hi pot trobar informació de les principals activitats de Nadal, com el Mercat que se celebra el cap de setmana 12 i 13 de desembre, així com de les campanyes solidàries. La segona foto de portada és del Complex Esportiu Municipal La Bonaigua i que fa referència a l'article principal d'El Butlletí, referent a l'augment d'espai dedicat a la pràctica esportiva en equipaments públics i privats del poble. 

L'aprovació del Pla local de prevenció de residus municipals 2012-2020 i la campanya "Emporta't a casa el dinar que no t'acabis al restaurant" com una acció que s'ha engegat dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, les accions solidàries amb la població refugiada de Síria i les diferents obres de manteniment i renovació de la via pública són altres temes d'aquest número. 

També hi ha articles sobre el nou programa educatiu impulsat per famílies de Sant Just per ensenyar tècniques d'estudi i d'aprenentatge a alumnat de primària, de l'obertura del nou racó gastrònomic El Brot a El Mil·lenari, i de les diferents accions per plantar cara a la violència de gènere. 

La contraportada d'aquest número és el cartell de la campanya de Nadal. Tradicions, festes i activitats per descobrir, per viure i per gaudir.