Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust: una empresa soluciona de forma gratuïta les interferències causades per les antenes 4G

Aquests dies l'entitat gestora per part del Ministeri (Llega800) per desplegar la tecnologia 4G plus pels operadors de telefonia Vodafone, Orange i Telefónica, ha instal·lat una nova antena a Sant Just Desvern. Al mes d'octubre ja es van instal·lar dues. Aquest servei utilitza la freqüència 800MHz, que abans utilitzava la televisió digital terrestre (TDT) per la qual cosa pot passar que la senyal de televisió es vegi afectada per interferències. 

Les persones que detectin interferències poden trucar al telèfon 900 833 999 i de forma totalment gratuïta, personal tècnic de l'empresa Llega800 degudament acreditat solucionarà el problema perquè la senyal arribi correctament. L'empresa alerta que només envia personal als habitatges que prèviament han fet la trucada, la qual cosa genera una incidència. D'aquesta manera volen evitar estafes d'instal·lacions d'aparells que cobren per un servei que ells estan autoritzats i obligats a fer de forma totalment gratuïta.

La tecnologia 4G permet connexions mòbils de molt alta velocitat, millora la cobertura a l'interior dels edificis i aconsegueix majors nivells de penetració geogràfica.