Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Aquest cap de setmana, Mercat de Nadal de #santjust amb unes 80 parades de comerç local i artesania

El Mercat de Nadal dóna el tret de sortida a les activitats nadalenques a Sant Just Desvern. El dissabte 12 i el diumenge 13 de desembre, hi haurà una vuitantena de paradetes -gairebé la meitat d'establiments del poble- a la plaça Camoapa i, paral·lelament, es faran activitats familiars com tallers, granja d'animalets, el Caga Tió, el trenet, la rua i el Pare Noel.  

La solidaritat hi serà present de la mà de la recollida de material d'hivern per a les persones refugiades i que, concretament, es farà arribar al camp de població refugiada de Calais (França), on hi ha 5.000 persones que es troben en situació d'emergència, sense aigua, llum, menjar i roba. La recollida està impulsada per l'Ajuntament, Acció Solidària i Logística, Justícia i Pau, Sant Just Solidari i Associació Arrel. 

L'únic material que s'acceptarà seran: mantes, tendes de campanya, sacs de dormir, mitjons, gorros, guants, bufandes, roba interior nova (dona, home i infants), capelines o impermeables, anoracs, jaquetes, abrics, pantalons d'home, botes d'aigua,botes, vambes dona (fins núm.39) i botes d'aigua/botes/vambes home (fins núm. 43).