Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

12.391 persones de #santjust estan convocades a votar aquest diumenge

Aquest diumenge, 20 de desembre, a Sant Just Desvern estan convocades a les urnes 12.391 persones. Com en les darreres eleccions, les autonòmiques, Sant Just Desvern comptarà per a la convocatòria de les Eleccions Generals amb 10 col·legis electorals (9 seccions): Les Escoles, CC Joan Maragall, Can Ginestar, Centre Pilot, Escola Canigó, Escola Montseny, Escola d'Arts Gràfiques, CC Salvador Espriu, Ins Sant Just i L'Espai Mas Lluí.

L'horari per poder exercir el dret a vot serà de 9 del matí a 8 del vespre.

Les 5 candidatures amb seu a Sant Just Desvern que es presenten a aquestes eleccions (Partit dels Socialistes de Catalunya, Partit Popular, Democràcia i Llibertat (Convergència.Demòcrates.Reagrupament), En Comú Podem i Esquerra Republicana de Catalunya) van consensuar un acord que regula la col·locació de propaganda electoral a la via pública.

L'objectiu d'aquest acord, signat 4 dies abans de l'inici de la campanya electoral per les persones representants dels cinc partits o coalicions és vetllar perquè es compleixin una sèrie de compromisos per tal d'ordenar la propaganda electoral que es col·loca als carrrers i espais públics de Sant Just Desvern. Entre d'altres, el document recull el repartiment dels espais, cedits per l'Ajuntament, destinats a penjar pancartes, banderoles i cartells de propaganda electoral com, també, dels espais radiofònics d'entrevistes oferts a totes les formacions per l'emissora municipal Ràdio Desvern. 

S’adjunta l'acord sobre repartiment de propaganda electoral i el llistat de col·legis, meses i cens per a les eleccions generals. 
acord_signat_1.pdf cens_i_collegis_1.pdf