Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

CaixaBank aporta prop de 20.000 euros a projectes socials de l'Ajuntament de #santjust

Aquest mes de desembre CaixaBank ha atorgat a l'Ajuntament de Sant Just Desvern 19.176€ per finançar dos projectes socials de la regidoria d'Acció Social. En concret, CaixaBank, a través de l'Obra Social, aporta 7.176€ al projecte del ball per a persones amb discapacitats, que es fa al Centre Cívic Salvador Espriu.

És la primera vegada que CaixaBank ajuda a finançar aquest projecte social, que es va iniciar l'any 2001. En aquest espai, el jovent amb discapacitat intel·lectual es relaciona, crea vincles amb altres persones, es comunica i es desinhibeix a través del ball. Amb els anys ha esdevingut una activitat molt enriquidora per als participants i les famílies de Sant Just Desvern, i d'altres punts de la comarca.

La segona aportació és de 12.000€ i els diners es destinen al projecte d'habitatges socials adreçats a persones amb situació de risc social que l'Ajuntament té en marxa des de l'anterior mandat. És el tercer any que CaixaBank financia una part d'aquest projecte social, que permet a les famílies de Sant Just accedir a pisos socials subvencionats pel consistori. A través d'una convocatòria pública, la població accedeix a lloguers socials que estan finançats per l'Ajuntament en un 80% durant el primer any i aquest percentatge de cobertura va baixant progressivament al llarg dels 5 anys de contracte.

_____________

Fotografia 1: Imatge de l'activitat Ball-discoteca de persones amb discapacitat intel·lectual

Fotografia 2: Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just, i Josep Labal i Elena Castells, director i sots-directora de l'oficina de La Caixa del c. Bonavista de Sant Just Desvern