Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Si tens fins a 16 anys, participa en el Safari Fotogràfic de Sant Just Desvern

US RECORDEM QUE AQUEST CAP DE SETMANA SE CELEBRA AQUESTA ACTIVITAT

En el marc de la inauguració de l'exposició del III Concurs Internacional de Fotografia de Sant Just Desvern s'ha organitzat un Safari Fotogràfic per a infants i joves de fins a 16 anys.

El dissabte 16 de juny és el dia en què s'organitza  aquest safari amb l'objectiu de despertar l'interès per la fotografia en els infants i joves de Sant Just Desvern.

Aquest dia, a les 11 del matí, a la pl.Verdaguer s'hauran de recollir els dorsals, bases i acreditacions per poder participar en el safari.  Posteriorment, a les 12 h, a davant del Mercat Municipal, es farà públic la temàtica sobre la qual versarà el safari i sobre la qual s'hauran de fer les fotografies.

Les fotografies s'han de fer a través de telèfons o altres dispositius mòbils d'última generació (Iphone, Ipad, Smartphones, tablets...).

Abans de les 17 h, cada participant haurà d'haver penjat les fotografies a internet (màx. 5 fotografies per participant).  Per penjar-les s'haurà de fer a través del codi QR que estarà imprès a la bossa que rebrà cada participant en el moment de recollir el dorsal.  A partir de les 17 h, tothom qui vulgui podrà votar per la fotografia que més li agradi.  La fotografia més votada serà la guanyadora del Safari Fotogràfic 2012 i obtindrà el premi de 2 entrades per a Port Aventura.

Tots els infants i joves de fins a 16 anys poden participar en el Safari Fotogràfic 2012.  Només cal fer la inscripció prèvia enviant un correu electrònic a promocioeconomica@santjust.cat indicant el nom complet i l'edat del participant.  Per fer efectiva la inscripció caldrà presentar la butlleta d'autorització signada per la mare, pare o tutor/a que s'haurà d'entregar directament el mateix dia 16 en el moment de recollir el dorsal.

safari.pdf