Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust renova El Butlletí municipal per millorar la comunicació

El Butlletí número 279, corresponent al mes de febrer de 2016, ja es pot consultar a santjut.cat. L'Ajuntament ha renovat la imatge amb l'objectiu de facilitar la lectura i donar a conèixer les informacions i els serveis amb un disseny més atractiu, modern, donant prioritat a la infografia, els destacats i les fotografies. Incorpora també 4 planes més (24 en total) i s'imprimeix en un paper també 100% reciclat però més blanc que l'anterior. S'ha apostat per un nou format de l'Agenda d'Activitats, on es destacaran algunes de les activitats que organitzen les entitats, equipaments o l'Ajuntament, tenint present que totes les activitats, ordenades cronològicament, es poden consultar a santjust.cat

Una altra de les novetats de la nova publicació és que inclou temes o apartats fixos. Un d'ells és el tema principal, que en aquest número se centra en el pressupost de 2016; un altre és una doble pàgina que es destinarà a donar a conèixer serveis i equipaments municipals. Aquest número tracta els diferents canals de comunicació per informar la ciutadania: el nou Butlletí i l'Agenda, el web santjust.cat, Ràdio Desvern, la Seu.cat i el portal de transparència, les apps municipals, els plens en línia i les notes informatives. La secció també inclou una fitxa amb la descripció del servei, a qui s'adreça i dades econòmiques. 

L'entrevista és un altre del temes fixos, i aquest número parla amb la Maria Anguera de Sojo Pericas, cooperant internacional -amb vincles familiars amb Sant Just Desvern- sobre la situació de l'Orient Mitjà i de la crítica situació de la població refugiada o desplaçada.

La sesió informativa que es farà el 9 de febrer sobre la possibilitat que jovent de 16 a 30 anys del poble faci una formació professional dual remunerada a Alemanya; la creació del club de lectura fàcil del Servei Local de Català, i informacions de bons resultats de les gimnastes del Club Esportiu Barna-Sant Just i del Club Taekwondo, són altres de les notícies que recull El Butlletí, que els propers dies arribarà a totes les llars. 

La contraportada és el cartell del Carnaval 2016, que se celebra aquest dissabte 6 de febrer.