Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

447 persones inscrites al concurs de disfresses de #santjust

Després d'una setmana on el Carnestoltes ha estat el rei i ha repartit ordres a tort i dret, com les consignes a les escoles perquè els infants anessin vestits cada matí com amb ell li venia de gust -amb pijames, cares pintades...-, arriba el seu dia gran amb el concurs de disfresses i la gran rua. 

La concentració i valoració de les disfresses serà el dissabte, a partir de les 5 de la tarda al parc de Joan Maragall. Enguany, hi ha inscrites 447 persones entre les comparses, les comparses escolars, els grups i les disfresses individuals. Hi haurà animació, salutació i pregó del Rei Carnestoltes acompanyat del seu seguici i la millor comparsa escolar de l'any passat. 

La gran rua començarà a desfilar a partir de 2/4 de 7, des del parc fins el Casal de Joves -amb percussió de Bandandarà-, on es farà la xocolatada, el ball, l'animació i el lliurament de premis. 

I per a majors de 16 anys, la festa continuarà a partir de les 23 h al Casal de Joves. 

El dimecres de cendra, 10 de febrer, es posa punt i final a tanta disbauxa amb animació infantil i la cremada del Rei Carnestoltes a partir de les 17.30h a la plaça de la Pau.