Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Un vídeo convida el jovent de #santjust a fer propostes per al #plajove

Si tens entre 18 i 30 anys ja pots apuntar-te al concurs "Joc de pistes", un conjunt de proves relacionades amb el nou Pla Jove de Sant Just i que et poden fer guanyar dues entrades pels festivals de música Primavera Sound o Sónar.

Aquesta és una de les accions que s’han organitzat per dinamitzar el jovent amb la voluntat que participi aportant propostes i opinions que serveixin de base per elaborar el nou Pla Jove de Sant Just 2016-2019. Un document que desenvolupa els objectius i les accions per donar resposta a les necessitats i demandes d’aquest col·lectiu. Els eixos que es treballaran són posant primer participació, cultura, oci i espai públic.

La gimcana es durà a terme fins al 9 de març i totes les noies i nois que participen i tinguin les respostes correctes entraran en el sorteig de les entrades. Cada dimecres es fa pública al facebook del Casal de Joves una pista que adreça a un espai del poble on hi haurà un codi QR. Quan s’obri, després d’emplenar una petita enquesta, es trobarà la prova a superar. Un cop aconseguides totes les pistes, s'haurà d'omplir una inscripció al Casal de Joves per poder participar en el concurs de les entrades.

Durant el mes de març es faran altres accions per fer una diagnosi el més participativa possible, com una recollida d’enquestes a l’Institut de Sant Just i a l’escola Madre Sacramento perquè l’alumnat de 12 a 18 anys opini sobre els eixos del Pla; i el 5 de març s’ha previst una acampada lúdica, durant la tarda i el vespre, al Casal de Joves amb els nois i noies del CAU i l’Esplai Ara Mateix. Es treballaran els eixos per mitjà de jocs.

Vols saber més sobre el Pla Jove? Visita el vídeo a santjust.cat

Més informació casaldejoves.com