Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Inscripcions obertes per a la jornada gratuïta sobre competències que es farà dimecres a #santjust

Dimecres 24 de febrer està prevista una jornada formativa sobre "Les competències, un model de gestió de l'equip humà" organitzada conjuntament pels ajuntaments de Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí. És gratuïta i està adreçada a persones responsables de recursos humans i d’equips de treball o persones implicades en processos de selecció de personal.

La formació i experiència laboral (competències tecnicoprofessionals i de base) són molt importants a l’hora de valorar una persona candidata, però no són els únics aspectes a tenir en compte. Cada cop són més importants les competències transversals: adaptabilitat, autonomia,iniciativa, comunicació sociolingüística, disposició a l’aprenentatge, gestió de les emocions, identificació, organització de la pròpia feina, relació interpersonal i responsabilitat. En definitiva, persones treballadores versàtils, de ràpida adaptació als diferents contextos laborals i d’execució d’una gamma variada d’activitats. Aquesta jornada, se centra a orientar les empreses per què prenguin consciència de la importància de les competències professionals, també les transversals, en el desenvolupament d’una tasca laboral.

Les inscripcions encara són obertes, només cal emplenar el formulari . Més informació a promocioeconomica@santjust.cat | Tel.: 93.480.48.00

 

Jornada sobre competències

Data: 24 de febrer de 2016
Horari: De 9.30 a 12.30h
Lloc: Sala Polivalent LES ESCOLES | C. Montserrat, 2 | 08960 Sant Just Desvern
A càrrec de: Marta Colomer i Camon, assessora social i d'empresa